Contact

Vind jouw tribe.

Wil je graag deelnemen aan een praatgroep? Laat dan hier je gegevens achter! 

Deze groepen zijn enkel voor volwassen vrouwen (+18) of zij die zich als vrouw identificeren en die een diagnose of een sterk vermoeden hebben van neurodiversiteit (HSP, ADD, ADHD, ASS, Dyslexie, AuDHD,...)

We zijn momenteel bezig om verschillende lokale supportgroepen op te zetten.  We willen deze groepen bewust niet te groot maken, zodat iedereen zich ook voldoende gehoord en gesteund voelt.

Deelname aan een supportgroep is gratis en er wordt dan ook gehoopt op de steun van jullie vrouwen zelf om op verschillende locaties deze groepen op te zetten. We willen hier via dit platform geïnteresseerde vrouwen verzamelen en hun onderling in contact brengen met elkaar. 

Als je je email adres achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

In het bericht graag je woonplaats vermelden en het aantal km dat je je wil verplaatsen om deel te nemen, zo kunnen wij je in contact brengen met gelijkgestemde vrouwen in jouw regio.

Jouw gegevens worden met zorg behandeld, jouw email adres zal enkel worden gedeeld met vrouwen uit jouw regio nadat eerst jouw toestemming is gevraagd en bevestigd.


Adres:

Limburg - België

E-mailadres:

info@vrouwenkracht.org

Telefoon:

nog niet beschikbaar

Openingsuren:
MA-VRIJ: nog niet beschikbaar
ZAT: nog niet beschikbaar
ZON: nog niet beschikbaar